1

 Η WSA ιδρύθηκε το 2003 με κύριο αντικείμενο την ανάπτυξη ιστοσελίδων και προσφέρει πλήρη υποστήριξη στους πελάτες της στην κατασκευή ιστοσελίδων, στην προώθηση μέσω digital marketing και κατασκευή εξειδικευμένων διαδικτυακών εφαρμογών.

Επενδύοντας στη γνώση και δημιουργώντας μια ομάδα από συνεργάτες διακεκριμένους για την εμπειρία τους, την αφοσίωση και την αγάπη για τη δουλειά τους, γρήγορα έγινε μία από τις πιο καινοτόμες και υπεύθυνες εταιρείες της αγοράς, αναλαμβάνοντας πολύπλοκα αλλά και πολύ σημαντικά έργα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η ομάδα της αποτελείται από developers, web designers, web copy writers και ειδικούς στο ψηφιακό marketing, οι οποίοι ακολουθούν πιστά και υιοθετούν τις παγκόσμιες καινοτομίες και τις εφαρμόζουν στην ελληνική αγορά. Προτείνουν λύσεις οι οποίες βοηθούν τους πελάτες της να διαφοροποιηθούν από τον ανταγωνισμό και να επιτύχουν τους προσωπικούς ή τους εταιρικούς τους στόχους.

Η τεχνολογική της εξειδίκευση διαρκώς εξελίσσεται, και ως αποτέλεσμα, παρέχει τη δυνατότητα ανάπτυξης ολοκληρωμένων λύσεων, από τον αρχικό σχεδιασμό έως την παράδοση του τελικού έργου. Έτσι, επιτυγχάνονται πλήρεις λύσεις με χαμηλό κόστος οι οποίες ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών της.

Οι πελάτες της WSA κυμαίνονται από μικρές εταιρείες, start-ups, οι οποίες χρειάζονται εξειδικευμένη τεχνική αλλά και συμβουλευτική υποστήριξη, όπως επίσης και μεγάλους οργανισμούς και πολυεθνικές εταιρείες, σε Ελλάδα και εξωτερικό, με πιο περίπλοκες και πολύ απαιτητικές ανάγκες.

Έτσι, η εταιρεία δημιούργησε μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας και απόλυτης εμπιστοσύνης με μερικές από τις πιο γνωστές εταιρείες στην ελληνική αγορά αλλά και πολυεθνικούς οργανισμούς του εξωτερικού.